DANCE IN LINE

Newline

EGNE AKTIVITETER:

SÆSONSTART: Mandag d. 3 september og onsdag d. 5 september - se. forsiden for mere info


KLUBAFTEN: Fredag d. 7 september. Fællesspisning og dans. Flyer er delt ud ved prøvedans, sæsonstart og på fb.


EMPIRE SKO: Onsdag d. 31 oktober. For vi besøg af Empire sko der forhandler dansesko og støvler. Her bliver mulighed for at prøve en masse forskellige dansesko/støvler - og der er helt sikkert et par det passer fuldstændig til dine fødder. Alle er velkomne. Vi sætter tid af til at "snolde".


KLUBAFTEN: Fredag d. 2 november. Fællesspisning på Cafe Trekanten, og muligvis en tur i biffen, alt efter hvilket program. Tilmelding nødvendig da vi skal bestille bord. 100% egenbetaling 😊. Se flyer her.


JULEAFSLUTNING: Aktivitetsudvalget har arrangeret en hyggelig juleafslutning, med bl.a andespil, gløgg og æbleskiver og en masse hygge. Og selvfølgelig skal vi også danse og sige glædelig jul til alle vores fantastiske medlemmer.AKTIVITETER HOS ANDRE, SOM VI DELTAGER ILørdag d. 8 september 2018: Foreningernes dag i Nykøbing Falster.  Vi har en stand lige ud for Deichmann Sko på Lille Torv. Kom og få en kop kaffe og en snak om hvad Linedance er hos os, og måske en lille prøvedans.


Lørdag d. 15 september 2018: Lollandsdans - 2018. Østofte Hallen, Nørreballe. Maribo Linedancer Klub, inviterer til fest. 


Lørdag d. 24 november 2018. Love To Dance Odense - X-mas + Niels 50 års fødselsdag


Søndag d. 3 februar 2019. Maraton hos Step 'n' Line i Kastrup Hallen.  Flyer Her