DANCE IN LINE

Newline

NIVEAU & PRISER

Niveau og Priser

Hvilket niveau passer til mig?

Holdbeskrivelser for Dance In Line – Newline.


Begynder: For dig der aldrig har danset linedance før. Her lærer du en lille del af de grundtrin der er inden for linedance. Du lærer nogle super gode begynderdanse inden for de forskellige dansegenre, og du kommer til at danse til en masse god musik. Her snuser du også lidt til grundlæggende danseteknik uden at det bliver ”tør teori”. Og vi glemmer aldrig at grine og hygge.


Begynder PLUS Dette hold er for de dansere der har gået vores begynderhold. Eller for dig der har danset kort tid i en anden forening. Du har lært de mest basale grundtrin på en 6-7 danse, og vil gerne bygge videre til næste niveau, eller bare hygge dig på dette hold.


Let øvet 1: Dette hold er for dig der har danset linedance en sæson, eller dig som har danset i anden klub i kort tid. På dette hold lærer du flere danse og flere grundtrin. Du bliver bekendt med udtryk som bridge, tag og restart osv. Her snuser vi også til de forskellig ”motions” og stilarter inden for linedance. Stadig med hygge og grin – det sociale betyder nemlig meget.


Let øvet 2: Er for dig der kender de fleste grundtrin, og som har lyst til at lærer flere danse, med flere udfordringer, men samtidig gerne vil holde de tidligere indlærte danse ved lige. Her bliver lagt lidt mere vægt på teknik – stadig uden at det bliver kedeligt. Og det er en fest at gå til linedance på dette hold.


Øvet: For dig med en del rutine i linedance, og fuldstændig styr på ¼, ½ og ¾ drejninger, samt de mest almindelige synkoperede trin. På dette hold lære du danse der kræver lidt mere af dig som danser, og vi bruger mindre tid på gennemgang og repetition, og mere tid på at danse. Her kan du forvente at få en ny dans hver anden gang. Men det er stadig festligt og sjovt.
For alle hold gælder stabilt fremmøde og engagement i undervisningen.


Med forbehold for ændringer, såfremt nogle hold ikke bliver oprettet


Priser:

Klubmedlemskab: kr. 300,- årligt (betales ved sæsonstart i september)

Dans på ET hold:  kr. 750,- årligt

Dans på TO hold: kr. 1150,- årligt

Dans på TRE hold: kr. 1550,- årligt


Man kan betale for hele sæsonen eller dele betalingen op i to. Betaling skal ske inden sæsonstart i september.

Deles betalingen op, skal første betaling ske inden sæsonstart i september - efter juleferien (start januar) skal den resterende halvdel betales.

Klubmedlemskab betales ved indmeldelse/sæsonstart !


Passivt medlemskab kr. 250,- årligt (betales ved sæsonstart i september)